У розпал сезону полуниці час потішити себе смачним пирогом з корицею і полуницею. Це дуже простий і легкий рецепт, який під силу навіть починаючим кондитерам. Полуниця, при випіканні, стає ніжною і м’якою, а кориця надає особливого аромату. Отож…
Інгредієнти:
Борошно – 300 г;
Яйця – 2 шт;
Цукор – 150 г;
Масло вершкове – 90 г;
Молоко – 2 ст.л;
Розпушувач – 1 ст.л;
Ванільний цукор – 1 ст.л;
Полуниця – 300 г;
Кориця – 1 ч.л;
Цукрова пудра для посипання.
Збиваємо яйця з цукром до однорідності, додаємо розтоплене масло. Додаємо молоко і знову збиваємо до однорідності.
Змішуємо в окремому посуді просіяне борошно, корицю, ванільний цукор і розпушувач. Додаємо суміш до яєць і замішуємо тісто.
У круглу форму, змащену маслом, викладаємо і розрівнюємо тісто. Зверху викладаємо порізану полуницю. Ставимо форму в розігріту до 170 градусів духовку і випікаємо 40 хвилин. Після випікання і охолодження, посипаємо готовий пиріг цукровою пудрою.
Хочете навчитися готувати ізраїльський форшмак, заходьте сюди https://coolmama.com.ua/gotuyemo-izrayilskyj-forshmak-prosto-za-15-hvylyn/