Завжди приємно пригостити рідних чимось смачненьким. Пропонуємо вам рецепт м’якенького, запашного, смачненького печива, від якого ваші діти будуть в захваті.
Інгредієнти:
Яйце – 1 шт;
Цукор – 2 ст.л.
Мед – 2 ст.л.
Олія – 4 ст.л.
Сода – 1/2 ч.л.
Борошно – 240 г
Як готувати:
- Змішайте яйце, цукор, олію, мед і соду, гашену оцтом. Добре збийте суміш до однорідної маси.
- Додайте просіяне борошно і замісіть тісто. Воно повинно бути м’яким, але не липнути до рук.
- Загорніть тісто в плівку і покладіть до холодильника на 20 хв.
- Скатайте тісто в ковбаску і наріжте кусочками ножем. Придавіть отримані кусочки молотком для відбивання м’яса, щоб сформувати млинці і зробити печиво з візерунком.
- Викладіть печиво на деко з папером для випікання. Випікайте в розігрітій духовці при температурі 180 ℃ приблизно 10-15 хв, щоб не пересушити.
Смачного!